-Knjiga 1-

-Knjiga 1-


Adora Garnet, potomak najmoćnijeg demonskog klana u Garnetonu, otkriva da svet nije samo ono što poznaje. Njena sudbina vodi je izvan granica Garnetona. Adora će preuzeti strašan rizik kako bi ostvarila svoje snove. Potpuno novi svet ispunjen je prelepim i zastrašujućim stvarima. Sve je drugačije!

Međutim, Adora će brzo shvatiti da nije dovoljno samo da se suoči sa nepoznatim okruženjem u kome se demoni ubijaju! Delovi njenih sećanja su nestali, a misteriozni Vilijam Kolhejn postaje ključna figura u njenoj sudbini. Degnum postaje mesto opsade demona, da li je Adora razlog tih napada?

Njen povratak je dugo iščekivan! Za njenom moći tragaju izvesni ljudi, neko je prati u senci. Na dan kada će se svi Adorini snovi srušiti, neko će doći po njenu moć!

U ovom vrtlogu moći i opasnosti, Adorini prijatelji se bore da je pronađu na vreme. Da li je Adora dovoljno jaka da se sama izbori sa zadivljujućom moći Oniks kristala? Da li se snovi menjaju sa nama? Da li je ljubav jača od osvete?

Ovo je samo početak!

KnjiGe

OSTaLI DELOVI TRiLOGiJE

OSTALI DELOVI TRILOGIJE

OSTaLI DELOVI TRiLOGiJE

KNJIGA #2

USKORO

USKORO

USKORO

KNJIGA #3

USKORO

USKORO

USKORO

ZAVIRI U STRNICE MAŠTE!

ZAVIRI U STRANICE MAŠTE

ZAVIRI U STRNICE
MAŠTE!

NEwSLETTER

NEwSLETTER

Prijavi se na NEWSLETTER i saznaj kada izlaze ostali delovi trilogije "Crno kao Oniks", gde će se održati promocije knjige. Budi u toku!